Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که براساس تحلیل آخرین آمارهای شیوع کووید-19 در فارس، درصد ابتلای بانوان به این بیماری بیشتر اما درصد فوت آنان کمتر از مردان است.

دکتر عبدالرسول همتی یکشنبه 5 اردیبهشت در جلسه اعلام آخرین وضعیت شیوع کروناویروس در استان فارس، با اشاره به تداوم روند افزایش آمارهای ابتلا، بستری و فوت ناشی از کرونا در این استان، گفت: 49 درصد از کل موارد ابتلا به کووید۱۹ در استان فارس را مردان و ۵۱ درصد را بانوان تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همتی یادآور شد که علی‌رغم درصد بالاتر ابتلای بانوان به بیماری کرونا در فارس، تحلیل آمار فوت شدگان به لحاظ گروه جنسی نشان می‌دهد که مردان ۵۲ درصد و بانوان ۴۸ درصد فوتی‌ها را شامل می‌شوند.

گروه ۳۰ تا ۶۰ ساله بیشترین موارد ابتلا

معاون بهداشت علوم پزشکی شیراز همچنین گفت: امسال بیشتر موارد ابتلا در استان فارس مربوط به گروه سنی بین ۳۰ تا ۶۰ ساله بوده و میانگین سنی مبتلایان ۳۹ سال و میانگین سنی فوت ناشی از کرونا ۷۰ سال است.

همتی با بیان اینکه آمارها نشان می دهد سن مبتلایان و جانباختگان ناشی از کرونا در فارس، نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، یادآور شد: میانگین سنی مبتلایان به کرونا در فارس سال گذشته ۴۵ تا ۴۶ سال و میانگین سنی فوت ناشی از کرونا در مدت مشابه، ۷۵ سال گزارش شده است.

او گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، ۸۱۱ هزار و ۸۳۱ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه و به شناسایی ۲۳۳ هزار و ۳۸۰ بیمار مثبت قطعی منجر شده است.

همتی ادامه داد: با اجرای طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی، ۹۱ هزار و ۷۰۲ مورد تست سریع انجام و منجر به شناسایی ۱۲ هزار و ۹۰۵ بیمار مثبت شده است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در مجموع از ابتدا تاکنون، ۲۴۶ هزار و ۲۸۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است، گفت: مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم بستری در بیمارستان‌های استان فارس هم اکنون 2۶۵۱ نفر اعلام شده است که ۳۶۵ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

همتی در ادامه با ابراز تاسف از جان باختن ۳۸ بیمار مبتلا به کرونا طی 24 ساعت گذشته در استان فارس، گفت: با اضافه شدن این تعداد، شمار جان باختگان از کرونا در این استان به 3890 نفر رسیده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از بهبودی ۲۱۶ هزار و ۹۷ نفر از کل مبتلایان در فارس ابتدا تاکنون خبر داد و تاکید کرد که مدافعان سلامت تمام تلاش خود را برای نجات جان بیماران انجام داده‌اند.

همتی از مردم خواست تا با رعایت اصول بهداشتی نظیر استفاده مداوم از ماسک، حفظ فاصله فیزیکی از دیگران و پرهیز از حضور در تجمعات به ویژه دورهمی های خانوادگی، مجموعه سلامت را در کنترل موج چهارم این همه گیری یاری رسانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا آمار وضعیت شیوع کرونا در فارس میانگین سنی مبتلایان به کرونا دانشگاه علوم پزشکی شیراز طرح شهید حاج قاسم سلیمانی علوم پزشکی شیراز کرونا در فارس استان فارس میانگین سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۵۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است

آفتاب‌‌نیوز :

از زمان معرفی درمان‌های ضد رتروویروسی برای درمان HIV در اواخر دهه ۱۹۹۰، طول عمر افراد مبتلا به HIV به طور چشمگیری افزایش یافته است. با این حال، حتی با چنین درمان هایی، مطالعات نشان داده اند که خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به HIV حداقل ۵۰ درصد بیشتر از افراد بدون HIV است. پژوهشگران در تحقیقی جدید دریافته اند که این موضوع با آلوده شدن به ویروس هپاتیت C تشدید می‌شود.

به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ آمریکا که در این پژوهش بین المللی مشارکت داشته اند، عفونت همزمان HIV و هپاتیت C به این دلیل رخ می‌دهد که آن‌ها یک مسیر انتقال مشترک دارند و هر دو این ویروس‌ها از طریق تماس خونی منتقل می‌شوند.

آن‌ها در پژوهش خود، اطلاعات بیش از ۲۳ هزار فرد ۴۰ تا ۷۹ ساله مبتلا به HIV را که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ درمان ضد رتروویروسی برای HIV را آغاز کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. 

نتایج این تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد، با هر دهه افزایش سن، حملات قلبی در افراد مبتلا به HIV به تنهایی ۳۰ درصد و در افرادی که به هپاتیت C نیز مثبت بودند، ۸۵ درصد افزایش یافت.

طبق این نتایج همچنین خطر حمله قلبی در بیمارانی که دارای عوامل خطر سنتی بیماری قلبی مانند فشار خون، عادات سیگار کشیدن و دیابت نوع دو بودند به ترتیب ۳۰۰، ۹۰ و ۴۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، یافته‌ها نشان دادند: شانس بروز حمله قلبی در افرادی که برخی از عوامل مرتبط با HIV مانند سطوح پایین سلول‌های ایمنی CD۴ را داشتند و یا نوعی داروی مهارکننده پروتئاز را مصرف می‌کردند، بیشتر بود.

به گفته محققان مجری این پژوهش، نظر به یافته‌های تحقیق ما، افرادی که با HIV یا هپاتیت C زندگی می‌کنند باید از پزشک خود در مورد گزینه‌های درمانی این ویروس‌ها و سایر راه‌های کاهش خطر بیماری قلبی عروقی پرس و جو کنند.

این یافته‌های پژوهشی در نشریه Journal of the American Heart Association منتشر شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دُر یتیم خلیج فارس در صدف فراموشی/ صید مروارید احیا شود
  • گرمای موبایل و لپ‌تاپ باعث ناباروری می‌شود | با این کارها اسپرم مردان آسیب می‌بیند
  • راه‌اندازی سه مرکز طرح ملی رحله ویژه دختران
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • ارتقای سطح جسمی و روحی بانوان سالمند با اجرای طرح ملی«بانو توانا»
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم